Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Speelpark Sprookjeshof

Gezeur over glijbaan wordt Nederlands pretpark fataal

27-08-2014, 07.55 uur | Reacties

Het Nederlandse attractiepark Sprookjeshof in Zuidlaren gaat volgend jaar niet meer open, tenzij iemand bereid is om de toko over te nemen. Eigenaar Albert Tolner heeft er geen zin meer in.

Hij ruziet al jaren met de overheid over pietluttige regeltjes. Eerst werd er gesteggeld met de Raad van State over het aanleggen van een nieuwe attractiehal, nu doen de instanties moeilijk over twee attracties.

Een klimheuvel en een glijbaan zijn jaren na de bouw nog steeds niet goedgekeurd door keurders. Er zou iets mis zijn met de hoogte van leuningen, maar volgens Albert wordt er met twee maten gemeten. Vergelijkbare attracties in andere pretparken blijven wel open. De ondernemer is het gezeur zat en geeft de strijd op.Meer Speelpark Sprookjeshof
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be