Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Nieuwe houten achtbaan in Plopsaland?

24-08-2014, 12.08 uur

Plopsaland De Panne overweegt om op korte termijn een gigantische houten achtbaan neer te zetten. Die zou de kinderachtbaan De Vleermuis binnen enkele jaren kunnen vervangen, bevestigt directeur Steve Van den Kerkhof.

"We bekijken op dit moment een vijftal opties", vertelt de directeur desgevraagd aan Looopings. "Een houten achtbaan is inderdaad een van de mogelijkheden. Maar suggesties voor andere nieuwigheden zijn nog steeds welkom."

De Vleermuis hoeft in ieder geval niet naar de schroot: Plopsaland maakte eerder bekend dat de minicoaster hoogstwaarschijnlijk een plek krijgt in een ander Plopsa-pretpark.

Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be