Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Fårup Sommerland

Pretpark dumpt ontlasting van bezoekers bij de buren

23-08-2014, 01.04 uur

Omwonenden van een groot attractiepark in Denemarken zitten letterlijk en figuurlijk in de shit. Door een gat in een leiding komt de ontlasting uit de toiletten van Fårup Sommerland rechtstreeks bij hen in de tuin terecht.

Sloten in de omgeving liggen vol met uitwerpselen van duizenden pretparkbezoekers. "Ik was mijn gazon aan het maaien toen ik plotseling zag dat de hele sloot vol met stront en andere viezigheid lag", zegt een woedende boer.

Dat is nu een week geleden. Volgens de gemeente is Fårup Sommerland verantwoordelijk voor het oplossen van het poepprobleem, maar de directie weigert actie te ondernemen zolang er geen officieel gerechtelijk bevel is.

Daar hebben de gedupeerde boeren schijt aan. "Er moet nu ingegrepen worden. Het gaat zo vreselijk stinken dat je het ook in het pretpark zelf zult ruiken."

Meer Fårup Sommerland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be