Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Vooraan staan bij Disney-show kost 65 euro

18-08-2014, 10.51 uur

Om vooraan te staan bij de spectaculaire avondshow Disney Dreams in Disneyland Paris betaal je voortaan 65 euro per persoon. Afgelopen weekend introduceerde het pretpark speciale plaatsen voor rijke families die geen zin hebben om tussen het gewone volk naar de voorstelling te kijken.

Onder de noemer 'Live your Dreams!' krijgen bezoekers voor het exorbitante bedrag een speldje en een staanplaats in een afgezet vip-vak, waar plek is voor maximaal veertig man. Het is zeer de vraag of de peperdure service zal aanslaan: een gezin met twee kinderen is 260 euro kwijt.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be