Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Nieuwe attractie Europa-Park verafschuwd door fans: 'What the fuck heb ik gezien?'

18-08-2014, 14.13 uur

Pretparkfans zijn absoluut niet onder de indruk van de nieuwe miljoenenattractie Arthur in het Duitse Europa-Park. Nagenoeg alle reacties op de darkride-achtbaan van 20 miljoen euro zijn negatief.

Op Europese fora buitelen vaste bezoekers over elkaar heen om Arthur met de grond gelijk te maken. De heren van de gerenommeerde Vlaamse podcast OiP doen daar nog een schepje bovenop. Die noemen de toevoeging "verschrikkelijk slecht" en "een ongeluk in slowmotion". "Het is een armoedige en schrale darkride zonder samenhangend verhaal", luidt de ongezouten mening van de kenners.

"Alles is haastig en goedkoop uitgevoerd. Mijn eerste gedachte was: what the fuck heb ik nu gezien? Wat is hier fout gegaan?" In Arthur worden bezoekers in achtbaantreinen geleid langs filmbeelden en zwaaiende etalagepoppen die ze zouden moeten kennen uit een gelijknamige impopulaire filmreeks. Het transportsysteem zorgde de afgelopen maanden voor veel problemen.

Meer Europa-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be