Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Jongen breekt been bij sprong uit zweefmolen Walibi

17-08-2014, 02.27 uur | Reacties

Een 14-jarig jochie heeft een ritje in de zweefmolen van Walibi Belgium moeten bekopen met een gebroken been. Hij wilde tijdens het draaien een stoere stunt uithalen en besloot uit zijn bakje te klimmen.

Vervolgens sprong hij zonder na te denken van een paar meter hoogte naar beneden. Dat liep niet goed af: de jongen moest op een brancard worden afgevoerd met een gespalkt been en een nekbrace.

Hij ligt nog in het ziekenhuis, bevestigt een woordvoerster van het pretpark. Zijn ouders waren volgens ooggetuigen woedend op hun roekeloze zoon.

Meer Walibi Belgium
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be