Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

'Walt Disney zou walgen van spookhuis in Disneyland Paris'

10-08-2014, 23.31 uur

Als Walt Disney vandaag de dag nog geleefd zou hebben, zou hij een hekel hebben aan spookhuis Phantom Manor in Disneyland Paris. Dat vertelde Disney-legende Alice Davis (85) gisteren op een bijeenkomst met Disney-fans.

Alice werkte in de jaren zestig intensief samen met grootmeester Walt als kostuumontwerpster voor attracties als It's a Small World en Pirates of the Caribbean.

"Walt Disney zou een paniekaanval krijgen als hij Phantom Manor zou zien", bekende Alice. Over de staat waarin het slecht onderhouden spookhuis verkeert, zei ze: "Het is beter om de attractie te sluiten dan om de bezoekers een slechte ervaring voor te schotelen."

Na haar grimmige uitspraken gonsde het onmiddellijk van de geruchten over de toekomst van de klassieke ride. Insiders laten weten dat Phantom Manor over enkele jaren grondig verbouwd wordt.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be