Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn gelooft niet meer in sprookjes

10-08-2014, 18.34 uur

Avonturenpark Hellendoorn zet later dit jaar waarschijnlijk de sloophamer in de laatste resten van de gedateerde Sprookjestuin. Daarmee verdwijnen de enige overblijfselen van een van de oudste attracties in het pretpark, geopend in 1956.

De ruiten van de huisjes van Roodkapje en Sneeuwwitje ('Spiegeltje aan de wand') zijn al dichtgeplakt. Naar verwachting volgt najaar de definitieve afbraak. "We willen een modern park zijn en wat je in de sprookjeshuisjes zag, was echt oud", vertelt een woordvoerster aan Rides.nl.

"Ze zouden nog gered kunnen worden als er een goed idee komt om ze anders in te zetten. Maar de huisjes staan niet logisch en ze zijn erg klein. Ik verwacht daarom eerlijk gezegd niet dat ze blijven staan." Wie een alternatieve bestemming voor de historische gebouwtjes weet, mag zich melden bij Hellendoorn.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be