Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Strengere regels voor rolstoelers in de Efteling

11-08-2014, 13.40 uur

Invaliden in de Efteling moeten voortaan een stuk langer wachten als ze in Fata Morgana willen. Regels voor rolstoelers zijn aangescherpt, waardoor er nu nog maar maximaal twee lichamelijk gehandicapten tegelijk in de attractie mogen zitten.

De maatregel is het gevolg van strengere procedures voor het evacueren van mindervaliden in pretparken. Voorlopig is Fata Morgana nog de enige Efteling-attractie met een aangepast beleid. Verwacht wordt dat andere attracties binnenkort zullen volgen.

Op Twitter stromen de eerste klachten binnen. "Ik dacht dat de Efteling gehandicaptenvriendelijk is, maar het tegendeel is nu gebleken", zegt een boze begeleider. "Als je met zes bent en in de Fata wilt, duurt dat superlang."

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be