Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Julianatoren

Julianatoren: drukste dag ooit

05-08-2014, 17.12 uur | Reacties

Je kunt vandaag over de koppen lopen in de Julianatoren. Met ruim vijfduizend bezoekers binnen de poorten beleeft het kinderpretpark de drukste dag ooit sinds de opening in 1910.

Collega's als de Efteling en Walibi Holland zouden hun schouders ophalen voor die paar duizend gasten, maar voor een bescheiden trekpleistertje als de Julianatoren is vijfduizend man heel wat. Blijkbaar heeft de dure tv-commercial tijdens het WK Voetbal effect gehad.

De immense drukte zorgt ook voor irritaties en onvrede. Zo stonden er aan het begin van de middag kilometerslange files voor de ingang. Op Twitter liet een bezoeker weten: "Wat een drama hier. Kan amper lopen, laat staan in een attractie. Er blijven ook maar mensen binnenkomen."

Meer Julianatoren
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be