Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kinderpretpark Julianatoren

Julianatoren: drukste dag ooit

05-08-2014, 17.12 uur

Je kunt vandaag over de koppen lopen in de Julianatoren. Met ruim vijfduizend bezoekers binnen de poorten beleeft het kinderpretpark de drukste dag ooit sinds de opening in 1910.

Collega's als de Efteling en Walibi Holland zouden hun schouders ophalen voor die paar duizend gasten, maar voor een bescheiden trekpleistertje als de Julianatoren is vijfduizend man heel wat. Blijkbaar heeft de dure tv-commercial tijdens het WK Voetbal effect gehad.

De immense drukte zorgt ook voor irritaties en onvrede. Zo stonden er aan het begin van de middag kilometerslange files voor de ingang. Op Twitter liet een bezoeker weten: "Wat een drama hier. Kan amper lopen, laat staan in een attractie. Er blijven ook maar mensen binnenkomen."

Meer Kinderpretpark Julianatoren
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be