Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Directrice Slagharen lag wakker van Looopings

04-08-2014, 14.35 uur

De bazin van Attractiepark Slagharen heeft een tijdje slecht geslapen vanwege negatieve artikelen op Looopings. "Er is een periode geweest dat ik er echt van baalde", vertelde Angelique Klar vanmiddag in een openhartig interview op BNR Nieuwsradio.

"Dan deed ik 's avonds wat later een oogje dicht dan normaal." Dankzij een lek in de organisatie kon Looopings jaren geleden als eerste berichten over onder meer de verkoop van Slagharen, ongelukken, achterstallig onderhoud en massale onrust onder het personeel.

De voormalige eigenaar van het pretpark, de familie Bemboom, had besloten om Looopings dood te zwijgen. "Er was een strikte regel: negeer ze maar, dan gaat het vanzelf over. Maar dat werkt bij dit soort partijen juist averechts."

Ondanks alle negativiteit worden volgens Klar ook regelmatig terecht misstanden aangekaart. Inmiddels is ze meer te spreken over haar contacten met Looopings. "De site op zichzelf verander je niet, maar de angel is eruit."

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be