Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Weer ongeluk kermisattractie: familie onder stroom

03-08-2014, 20.36 uur

Het dubbele looping-schip Challenger heeft voor de tweede keer in korte tijd voor problemen gezorgd op de kermis in Brussel.

Een 16-jarige jongen kreeg vanmiddag een elektrische schok toen hij nog voor het instappen een ijzeren staaf vastgreep. Vervolgens viel hij flauw. Toen zijn kleine zusje, zijn zwangere moeder en enkele neven hem wilden helpen, stonden ook zij onder stroom.

"Ze zijn allemaal verbrand", verklaarde de vader aan verschillende Belgische media. "De uitbater van de attractie wilde de stroom niet uitschakelen. Uiteindelijk snelden enkele getuigen uit de buurt te hulp."

Het eerste slachtoffer is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Slechts anderhalve week geleden ontsnapte een jongen van 12 in dezelfde attractie aan de dood. Zijn beugel ging tijdens een ritje open.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be