Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Plopsaland zoekt nieuwe plek voor achtbaan

02-08-2014, 16.19 uur

Plopsaland De Panne is op zoek naar een nieuwe plek voor de veertien jaar oude hangende kinderachtbaan De Vleermuis. Directeur Steve Van den Kerkhof bevestigt de geruchtenstroom over het verplaatsen van de slome kiddiecoaster.

"We bekijken de verschillende opties", laat hij aan Looopings weten. "Ofwel De Vleermuis blijft in Plopsaland De Panne, of we verhuizen de baan naar Plopsa Coo, Plopsa Indoor Hasselt of Plopsa Indoor Coevorden." Volgens Steve wordt er pas eind 2015 een beslissing over genomen.

De verplaatsing zou wenselijk zijn omdat de capaciteit van de dubbele rollercoaster voor een groot park als Plopsaland De Panne veel te laag is. Op drukke dagen staan bezoekers al gauw uren in de rij. Minder druk bezochte collegaparken kunnen de kinderattractie in dat opzicht beter gebruiken.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be