Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kinderpretpark Julianatoren

Bezoekers Julianatoren belaagd door eigenaar: 'Hij schreeuwde dat we moesten oprotten'

29-07-2014, 18.19 uur

Bezoekers van de Julianatoren in Apeldoorn kregen afgelopen week de schrik van hun leven toen de beschonken eigenaar van het familiepretpark hen 's avonds laat met de dood bedreigde. Dat valt te lezen op social media.

"Hij begon te schreeuwen dat we op moesten rotten en hij wilde mijn man aanvallen", vertelt Ilona Blok op Facebook over Julianatoren-baas Dick Krekel. Medewerkers moesten de baas tegenhouden. "Onze kinderen waren aan het huilen, maar dat interesseerde hem niet. Tegen mij zei hij: 'Als je nu niet oprot, schiet ik een kogel door je hoofd.' Dat had hij vaker gedaan, beweerde hij."

Vervolgens kreeg de zwangere vrouw naar eigen zeggen een klap in haar buik. Ook dreigde de eigenaar het gezin thuis op te komen zoeken. "Volgens het personeel gedraagt hij zich alleen zo als hij gedronken heeft."

Een woordvoerder van het pretpark ontkent de aantijgingen niet. Hij noemt het "een vervelende situatie". Een juridisch adviseur gaat het voorval onderzoeken.

Meer Kinderpretpark Julianatoren
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be