Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Minst succesvolle Tilburgse kermis in zes jaar

28-07-2014, 14.51 uur

De Tilburgse kermis van 2014 gaat niet de boeken in als een succesverhaal. En niet alleen omdat het volksfeest werd overschaduwd door de rouw om de vliegramp in Oekraïne, of omdat er meerdere ongelukken gebeurden.

Ook op het gebied van bezoekersaantallen viel de editie behoorlijk tegen. Ondanks het goede weer trok de kermis met pijn en moeite 1,3 miljoen bezoekers, honderdduizenden minder dan in de voorgaande zes jaar.

Bovendien bracht het evenement zelden zo weinig op. De opbrengsten uit verpachtingen kwamen niet boven de 1,2 miljoen euro uit. Een paar jaar geleden harkte de gemeente nog met gemak ruim 2 miljoen binnen.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be