Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Gewonden bij ongeluk met wildwaterbaan Toverland

23-07-2014, 21:59 uur | Reacties

Toverland tast nog in het duister over de oorzaak van een ongeluk met de wildwaterbaan Djengu River, waarbij vanavond vier bezoekers gewond zijn geraakt.

Na een extreem ruwe vaartocht moesten de opvarenden met rugklachten worden afgevoerd. "Er zaten acht personen in een bootje, waarvan er vier ter controle naar het ziekenhuis zijn gebracht", bevestigt een woordvoerder.

ZIE OOK: Extra veiligheidsmaatregelen bij wildwaterbaan

De baan is na afloop van het incident gecontroleerd, maar daar bleek niets mis mee. "We denken dat het aan de boot ligt. Die gaan we nu onderzoeken. De rubberen band om de boot was in ieder geval niet lek."

Ook beelden van beveiligingscamera's langs de baan zullen bestudeerd worden. Toverland hoopt morgen meer te kunnen vertellen over de oorzaak. Djengu River is weer open voor bezoekers.

Het is niet de eerste keer dat Toverland problemen ondervindt met een wildwaterbaan. In 2005 vielen zes gewonden toen een bootje van de boomstambaan Back Stroke uit de baan vloog. Eén van de slachtoffers zit daardoor nog steeds in een rolstoel.

ZIE OOK: Jongen (4) naar het ziekenhuis na val uit attractie Toverland

Reacties
Bijdrage