Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Gewonden bij ongeluk met wildwaterbaan Toverland

23-07-2014, 21.59 uur

Toverland tast nog in het duister over de oorzaak van een ongeluk met de wildwaterbaan Djengu River, waarbij vanavond vier bezoekers gewond zijn geraakt.

Na een extreem ruwe vaartocht moesten de opvarenden met rugklachten worden afgevoerd. "Er zaten acht personen in een bootje, waarvan er vier ter controle naar het ziekenhuis zijn gebracht", bevestigt een woordvoerder.

De baan is na afloop van het incident gecontroleerd, maar daar bleek niets mis mee. "We denken dat het aan de boot ligt. Die gaan we nu onderzoeken. De rubberen band om de boot was in ieder geval niet lek."

Ook beelden van beveiligingscamera's langs de baan zullen bestudeerd worden. Toverland hoopt morgen meer te kunnen vertellen over de oorzaak. Djengu River is weer open voor bezoekers.

Het is niet de eerste keer dat Toverland problemen ondervindt met een wildwaterbaan. In 2005 vielen zes gewonden toen een bootje van de boomstambaan Back Stroke uit de baan vloog. Eén van de slachtoffers zit daardoor nog steeds in een rolstoel.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be