Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Geen enkele Nederlandse attractie draait vandaag om 16.00 uur

23-07-2014, 15.17 uur

Voor het eerst in de geschiedenis zetten alle Nederlandse pretparken al hun attracties midden op de dag tegelijkertijd stil.

In BillyBird Hemelrijk, DippieDoe, Drievliet, Drouwenerzand, Duinrell, de Efteling, Hellendoorn, de Julianatoren, Plopsa Indoor Coevorden, Slagharen, Tivoli, Toverland, de Valkenier, de Waarbeek en Walibi Holland draait om 16.00 uur geen enkele attractie meer.

Op dat moment wordt overal een minuut stilte in acht genomen voor de slachtoffers van de vliegramp in Oekraïne, waarvoor vandaag een dag van nationale rouw in het leven is geroepen. Ook restaurants gaan dicht. Vlaggen hangen overal halfstok en op de meeste plekken klinkt geen muziek.

Daarnaast heeft Toverland besloten om een geplande vuurwerkshow te annuleren. Slagharen stelt de circusvoorstelling van 16.00 uur uit. Tv-reclames voor Plopsa Indoor worden vanavond niet uitgezonden. Gisteravond werd al duidelijk dat de première van de zomershow in Duinrell niet doorgaat.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be