Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Attracties Tilburgse kermis kwartier stil op rouwdag

23-07-2014, 07.03 uur

Vanaf 15.50 uur vanmiddag staan alle attracties op de Tilburgse kermis een kwartier lang stil. Ook alle muziek gaat uit. Op die manier staat de organisatie op de dag van nationale rouw stil bij de honderden slachtoffers van de vliegramp in Oekraïne.

Daarnaast worden in heel Tilburg rond 16.00 uur kerkklokken geluid, gevolgd door een minuut stilte. In de Heuvelsekerk en in het stadhuis liggen condoleanceregisters. Na het moment van bezinning uur gaat de kermis tot 17.30 uur verder met gedempt geluid. De rest van de avond wordt er gewoon volop gefeest.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be