Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Europa-Park waarschuwt: 'Laat geen honden in de auto zitten'

22-07-2014, 19.35 uur

Het grootste pretpark van Duitsland doet alles om te voorkomen dat honden deze zomer massaal het loodje leggen op de parkeerplaats. Speciale borden moeten bezoekers van Europa-Park erop wijzen om geen beesten in de auto te laten liggen.

"Laat uw huisdier alstublieft niet in uw wagen achter!", staat op uitklapbare panelen die bij hoge temperaturen worden neergezet. "Dit is vanwege de hitte extreem gevaarlijk." Als personeelsleden toch een hotdog in een auto zien wegkwijnen, wordt onmiddellijk de politie ingeschakeld.

Op het parkeerterrein van de Efteling ontsnapte eerder deze maand nog een hondje aan de dood. De dierenpolitie kon een oververhitte puppy net op tijd uit een auto bevrijden. In tegenstelling tot in de Efteling zijn honden bij Europa-Park gewoon welkom in het attractiepark.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be