Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Feestelijke opening Tilburgse kermis afgelast

18-07-2014, 13.20 uur

De feestelijke opening van de Tilburgse kermis gaat vanavond niet door. Uit respect voor de nabestaanden van de vliegramp in Oekraïne, waarbij gisteren ook tientallen Brabanders om het leven kwamen, zijn alle festiviteiten afgelast.

In plaats daarvan is er alleen een korte toespraak van de locoburgemeester van Tilburg, gevolgd door een minuut stilte voor de honderden slachtoffers. Kermisattracties en cafés zetten de muziek vanavond en morgen een stuk zachter.

Ook in de Amstel Bierhal op het kermisterrein wordt een minuut stilte in acht genomen. De rest van het programma, met onder meer een optreden van Nick & Simon, gaat wel gewoon door.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be