Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-theatershow Caro verlengd tot eind 2025

10-07-2024, 13.59 uur

De Efteling houdt vertrouwen in Caro, de theatershow die sinds 2018 wordt opgevoerd in het Efteling Theater. Tot nu toe werden tickets verkocht voor voorstellingen tot eind december 2024. Deze week is de productie verlengd tot eind 2025.

Online zijn nu toegangsbewijzen verkrijgbaar voor 177 verschillende voorstellingen in 2025, tussen 2 januari en 31 december. In de meeste gevallen speelt Caro om 18.30 uur. Op zondagen en in schoolvakanties worden soms andere tijden gehanteerd.

Caro is met name bedoeld voor verblijfsgasten, zodat zij ook na sluitingstijd van het attractiepark iets te beleven hebben. Wie overnacht in een Efteling-accommodatie, betaalt momenteel 12,50 euro voor een kaartje. Abonnementhouders zijn 19,88 euro kwijt, reguliere tickets kosten 26,50 euro.

Acrobatiek
Omdat er nauwelijks in gesproken wordt, is de 75 minuten durende productie ook geschikt voor een internationaal publiek. De show volgt het levensverhaal van hoofdpersonage Oscar, met muziek, dans en acrobatiek. Eén van de hoogtepunten is een watergordijn in het plafond.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be