Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland verloot historische stenen aan fans

03-07-2024, 11.02 uur

Fans maken kans om een stukje van Toverland in huis te halen. Het Limburgse attractiepark verloot online enkele bijzondere stenen. Het gaat om de tegels die jarenlang de woorden Magic Forest vormden, op het pleintje voor funhouse Villa Fiasko.

Magic Forest is de oude naam van het overdekte gedeelte Wunderwald. Na een naamswijziging in 2018 werden de originele stenen in eerste instantie niet weggehaald. Nu zijn ze alsnog vervangen. Toverland heeft besloten om de tegels niet in de container te gooien: ze gaan naar fans.

Het themadeel bestaat vandaag precies twintig jaar. Ter gelegenheid van het jubileum worden liefhebbers gevraagd om hun beste herinnering aan het Wunderwald te delen op de socialmedia-kanalen van Toverland.

Tickets
De beste verhalen worden beloond met een stuk steen. Toverland spreekt over "een steengoede actie". "We doen er ook nog twee tickets bij om ze op te komen halen." Meedoen kan tot en met dinsdag 9 juli.Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be