Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris verbouwt snoepwinkel: de rest van het jaar dicht

03-07-2024, 21.29 uurBeeld: @DLPReport e.a.

Een grote snoepwinkel in Disneyland Paris gaat dit jaar niet meer open. In het Disneyland Park is de renovatie van Boardwalk Candy Palace gestart. De komende maanden vinden ingrijpende werkzaamheden plaats. Bezoekers zijn pas in 2025 weer welkom.

Boardwalk Candy Palace ligt in themagebied Main Street U.S.A., tussen New Century Notions Flora's Unique Boutique en Disney Clothiers. Voor de façade zijn bouwschuttingen neergezet. Ook binnen verandert er een hoop. Disney belooft wel dat "de oorspronkelijke charme" behouden blijft.

"De teams van Walt Disney Imagineering Paris blazen de snoepwinkel uit 1992 nieuw leven in. Dit is onderdeel van een enerverend project gericht op het uitbreiden van het aanbod aan eten en drinken in het resort." De winkel krijgt een nieuwe indeling en de zuilen, schilderijen, lijsten en andere decoratieve elementen worden gerestaureerd.

Nieuwe sponsor
Ook introduceert men "gloednieuwe meubels en exclusieve kunstwerken", in lijn met een nieuwe sponsor. Vanwege de sluiting is een deel van het assortiment van Boardwalk Candy Palace nu verkrijgbaar op een andere plek in het park, namelijk La Confiserie des Trois Fées in Fantasyland.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be