Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Historisch decorstuk maakt comeback in Attractiepark Slagharen

03-07-2024, 12.28 uur

Attractiepark Slagharen heeft een historisch element teruggebracht. In de buurt van de ingang van lanceerachtbaan Gold Rush is een beeld verschenen van een cowboy op een steigerend paard. Vaste bezoekers van het Overijsselse pretpark zullen het goudkleurige decorstuk nog kennen uit het verleden.

Het object vormde jarenlang het middelpunt van de attractie Rodeo Rider, eerder Calypso genoemd. De carrousel sloot in 2013 om plaats te maken voor Jules Verne Adventureland. Een soortgelijk beeld was bovendien geruime tijd te vinden op het dak van de bootjesdarkride Wild West Adventure, tegenwoordig Red Bandits Adventure.

Nu staat de cowboy - omringd door schapenhekken - in een perkje bij waterpark Aqua Mexicana en theaterzaal Music Hall, schuin onder kabelbaan Cable Car. Er wordt binnenkort nog een informatiebordje bij geplaatst, meldt een woordvoerder aan Looopings.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be