Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland liegt over openingstijden: 'Gesloten op 20 september'

15-07-2014, 22.01 uur

In de hoop dat zo veel mogelijk mensen thuis zullen blijven, maakt Walibi Holland potentiële bezoekers wijs dat het attractiepark gesloten is op 20 september 2014.

In werkelijkheid kan iedereen die dag gewoon een kaartje kopen aan de kassa. Toch wordt de willekeurige zaterdag in september in de officiële kalender op internet expliciet aangeduid als een onmogelijke optie.

Walibi Holland wil kennelijk geen pottenkijkers bij een groot evenement. "We zijn wel geopend op 20 september, maar dit zal een erg drukke dag worden", luidt de officiële verklaring.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be