Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Video: Toverland-personage Morgana komt tot leven in attractie

30-06-2024, 20.43 uur

Toverland heeft bezoekers verrast met een bijzondere verschijning in een attractie. Wie zaterdagavond een vaartocht maakte in Merlin's Quest, kwam oog in oog te staan met de ijsheks Morgana. Normaal gesproken is alleen haar stem te horen.

Ter gelegenheid van een speciale avondopenstelling voor abonnementhouders, de Magic Member Night, werd Morgana vertolkt door een actrice. Daarvoor deed het attractiepark een beroep op dezelfde actrice die de rol op zich neemt tijdens de Halloween Nights in het najaar.

Morgana kwam tevoorschijn in de eerste darkridescène van Merlin's Quest. Haar stem werd ingesproken door Tessa Maessen. Het is niet voor het eerst dat Toverland een figuur in de attractie tot leven wekt: enkele jaren geleden liet tovenaar Merlijn zich al eens in levenden lijve zien tijdens de boottocht.

Lasershow
De Magic Member Night werd afgesloten met de productie Remember The Magic, een lasershow op stockmuziek in entreegebied Port Laguna. Daarvoor gebruikte men het decor van parkshow Aqua Bellatores. Een voice-over noemde de aanwezige abonnees "de meest trouwe gasten die we ons kunnen wensen".Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be