Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Video: dit is de nieuwe duikshow van Bobbejaanland

01-07-2024, 09.20 uur

In Bobbejaanland is deze zomer dagelijks een nieuwe duikshow te zien. Op het grote meer in het Vlaamse attractiepark werd een drijvend podium gebouwd, inclusief een tribune met zo'n vijfhonderd zitplaatsen. Daar vertonen stuntmensen van de firma Falcon Entertainment drie keer per dag hun kunsten.

In de productie, die The Lost Gold heet, wordt in principe niet gesproken. Het kleurrijke decor, met een schip van 12 meter breed en 9 meter hoog, baseerde men op het vorig jaar vernieuwde themagebied Mystery Bay.

De vulkaanprint op de gevel van de overdekte waterbaan Terra Magma dient als achtergrond. Naast een 25 meter hoge duiktoren verschenen onder meer een zipline en een schommel. De ingang van het drijvende theater bevindt zich in parkdeel Adventure Valley.

Avonturier
Er is een achtergrondverhaal bedacht over avonturier Skizzo die op zoek is naar een geheime schat, geschreven door Kobe Van Herwegen. Toch draait de gratis toegankelijke voorstelling vooral om de duikers. The Lost Gold wordt tot en met 1 september vertoond om 13.30, 15.00 en 16.30 uur, mits de weersomstandigheden het toelaten.Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be