Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling opent nieuwe souvenirwinkel bij uitgang Piraña: Cascada

30-06-2024, 14.18 uur

Cascada is de naam van een nieuwe souvenirwinkel in de Efteling. Bij de uitgang van wildwaterbaan Piraña werd een oude fotobalie omgebouwd tot een winkeltje in de stijl van de attractie. Jeroen Verheij was verantwoordelijk voor het ontwerp. Er zijn nieuwe Piraña-souvenirs verkrijgbaar, waaronder hoedjes, T-shirts, sleutelhangers, magneten en een speciale pin.

De waterattractie was de afgelopen maanden gesloten voor een renovatie, waarbij men ook de nieuwe winkel realiseerde. Naast knuffels, aardewerk en armbandjes in Zuid-Amerikaanse sfeer kwamen er verschillende nieuwe Piraña-producten. Een pin met een bewegend Piraña-bootje kost 7,50 euro.

Verder bestaat het assortiment onder meer uit handdoeken, petjes, tassen, keycords, beeldjes en bordspellen. Klassieke actiefoto's worden voortaan aangevuld met geanimeerde foto's. De digitale beelden kunnen gedownload worden na aankoop van een Digi-Fotopas.

Fontein
De shop is al zichtbaar vanaf de loopbrug in de wachtrij van de Piraña. Cascada betekent waterval in het Spaans. In het decor werd een waterval verwerkt. Binnenkort installeert de Efteling nog een fontein waarin piranha balanceert op een waterstraal.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be