Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Slagharen verplaatst monorail vanwege zwembad

15-07-2014, 17.19 uur | Reacties

Met het verplaatsen van de monorail zet Attractiepark Slagharen de eerste voorbereidende stappen voor de bouw van een groot suptropisch zwembad.

In een regionaal krantje staat vandaag te lezen dat het pretpark een vergunning heeft aangevraagd voor "het verplaatsen van de bestaande monorailbaan (deels), het bouwen van een monorailstation in main-street en een uitstapstation ter plaatse van kinderland op het perceel Zwarte Dijk 37".

Vanwege de komst van het gloednieuwe zwemparadijs moet het huidige station van de 36 jaar oude attractie wijken. Officieel heeft de directie de komst van het zwembad nog niet bevestigd.

Meer Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be