Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Slagharen verplaatst monorail vanwege zwembad

15-07-2014, 17.19 uur

Met het verplaatsen van de monorail zet Attractiepark Slagharen de eerste voorbereidende stappen voor de bouw van een groot suptropisch zwembad.

In een regionaal krantje staat vandaag te lezen dat het pretpark een vergunning heeft aangevraagd voor "het verplaatsen van de bestaande monorailbaan (deels), het bouwen van een monorailstation in main-street en een uitstapstation ter plaatse van kinderland op het perceel Zwarte Dijk 37".

Vanwege de komst van het gloednieuwe zwemparadijs moet het huidige station van de 36 jaar oude attractie wijken. Officieel heeft de directie de komst van het zwembad nog niet bevestigd.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be