Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Dolfinarium

Dolfinarium komt met nieuwe Zeemeermin Show: minder educatie

08-07-2024, 21.50 uur

Het Dolfinarium in Harderwijk presenteert in de zomervakantie een nieuwe variant op de Zeemeermin Show. De voorstelling, die vorig jaar voor het eerst te zien was, kreeg een ander verhaal en enkele nieuwe personages. Deze zomer staat de show in het teken van de Zuiderzee.

Het park gaat wederom een samenwerking aan met Van 't Ende Producties. Zeemeermin Ziziana krijgt opnieuw gezelschap van rog Rogier, dolfijn Dolf en heremietkreeft Herman. Het zeepaardje Zop wordt vervangen door de twee kwallen Keetje en Kootje.

Men belooft "een leuke en vooral spannende familievoorstelling", waarin minder educatie voorkomt dan voorheen. De hoofdpersonages vinden een oude schatkist met een plattegrond die zorgt voor een blacklight-reis naar het diepste deel van de Zuiderzee. Dat zorgt voor "een mooie verbinding met Harderwijk, dat vroeger aan de Zuiderzee lag", zegt een voorlichter.

Fantasie
Het belerende vingertje blijft dit keer achterwege. "Het gaat nu meer om de fictieve onderwaterwereld, waarin je je fantasie de vrije loop kunt laten", aldus de woordvoerder. Zeemeermin Show: Het Geheim van de Zuiderzee is te zien van zaterdag 13 juli tot en met zondag 25 augustus. Onder de noemer Pre-Summer Sale worden momenteel tickets verkocht voor 18,50 euro in plaats van 30 euro.

Meer Dolfinarium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be