Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Stukje Ibiza komt deze zomer naar Walibi Belgium

26-06-2024, 21.36 uur

In Walibi Belgium is deze zomer een stukje Ibiza te vinden. Naast houten achtbaan Loup-Garou opent op maandag 1 juli Walibiza Beach, met een strand, een bar en veel ligstoelen. "Ze beloven de feestelijke mediterrane sfeer van Ibiza naar Walibi te brengen", aldus het Waalse pretpark.

Voor Walibiza Beach wordt samengewerkt met automerk Seat, om de veertigste verjaardag van de Seat Ibiza te vieren. Tijdens de Summer Days - elke zaterdag van 13 juli tot en met 24 augustus - treedt een dj op in het gebied.

Ook bij waterachtbaan Pulsar laat een dj van zich horen. Verder bestaan de Summer Days uit extra entertainment als jongleurs, steltlopers, een fanfare, percussionisten, een sherrifshow, een bubbelvoorstelling en circusacts.

Gratis cocktail
Walibi Belgium is in die periode dagelijks open van 10.00 tot 19.00 uur. Met een Afterwork Ticket van 15 euro mogen bezoekers van 17.00 tot 19.00 uur naar binnen, inclusief een gratis cocktail bij de beachbar.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be