Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Speelstad Oranje

'Vakbond maakt mijn pretpark kapot'

14-07-2014, 14.08 uur

Dat pretpark Speelstad Oranje afstevent op een dramatisch faillissement, is voor een groot deel de schuld van de vakbond. Die had nooit naar buiten mogen brengen dat driekwart van het personeel deze zomer ontslagen wordt, vindt eigenaar Hennie van der Most.

Hij had het nieuws nog een paar weken geheim willen houden om geen onrust te zaaien. "Ze hadden beloofd het stil te houden. Dit kunnen we helemaal niet hebben, het vakantieseizoen is net begonnen. Nu komt het geld binnen!"

Op de dag nadat het nieuws bekend werd, meldden tien medewerkers zich ziek. "Ze zijn allemaal van de leg. Dit is een rotstreek." Hennie onderzoekt de mogelijkheid om het verlieslijdende Speelstad Oranje voortaan alleen in de zomer open te gooien.

Meer Speelstad Oranje
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be