Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Cinecittà World

Vernietigende reacties op nieuw Italiaans pretpark

27-07-2014, 15:30 uur | Reacties

Wordt het gloednieuwe Italiaanse attractiepark Cinecittà World een flop? Geen enkele bezoeker lijkt onder de indruk van het pas opgeleverde filmthemapark, dat 29 euro vraagt voor slechts tien attracties.

Een paar dagen na de officiële opening stromen de negatieve reacties binnen. Journalisten die een kijkje kwamen nemen, spreken van een "trieste, kale en sfeerloze bende". "Veel van de middelmatige attracties zijn nog amper af. De thematisering is van slechte kwaliteit, decoraties lijken nep", luidt het oordeel van een Italiaanse blogger.

ZIE OOK: 'Italiaans pretpark anderhalf jaar na opening bankroet'

"Themagebieden zien eruit als een bouwplaats. Winkels zijn nog niet ingericht, de meeste restaurants zijn maar half afgebouwd. Alle medewerkers zijn slecht geïnformeerd. Het was een vreselijke anticlimax." Pretparkfans hebben Cinecittà World inmiddels omgedoopt tot Cine-Shitta World.

Ook op Facebook zijn de commentaren van de eerste betalende bezoekers niet mals. "Een beschamend lelijk park gelegen in een woestijn tussen zigeuners, prostituees en mesthopen", luidt een van de grievende beoordelingen. Uit angst voor slechte publiciteit zijn tientallen andere negatieve reacties al verwijderd.

ZIE OOK: Gloednieuw Italiaans pretpark op randje van de afgrond

Reacties
Bijdrage