Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Nieuwe campagne Avonturenpark Hellendoorn: 'Soms heeft avontuur een zetje nodig'

20-06-2024, 16.35 uur

Een nieuwe reclamecampagne van Avonturenpark Hellendoorn is gericht op toeristen. Het Overijsselse attractiepark doet een poging om gasten van nabijgelegen vakantieparken naar Hellendoorn te halen, onder het motto "Soms heeft avontuur gewoon een zetje nodig".

Hellendoorn heeft geen eigen accommodaties, maar in de omgeving zijn wel verschillende bungalowparken te vinden. Het idee is dat vakantiegangers een dagje doorbrengen in het Avonturenpark om hun verblijf de moeite waard te maken.

Bij de campagne horen drie verschillende commercials van dertig seconden. Ze beginnen met een meisje dat zich aan het vervelen is. "Stel je eens voor, een vakantie zonder avontuur...", zegt een voice-over. Daarna volgt de overstap naar het pretpark.

Slogan
"Maak van jouw vakantie de meest avontuurlijke ooit", klinkt het. De spots eindigen met een droneshot en de slogan "Jouw volgend avontuur begint hier". Tijdens het hoogseizoen verschijnen de videos online en op de regionale tv. Verder zorgt Hellendoorn voor bijbehorende radioreclames en posters in bushokjes.Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be