Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling brengt servies uit met illustraties van Hans en Grietje

20-06-2024, 14.36 uur

Nieuw Efteling-servies staat in het teken van het sprookje Hans en Grietje. Vanaf half juli kunnen Efteling-bezoekers een mok, een kom en twee borden aanschaffen in de stijl van het bekende verhaal. "Ieder onderdeel heeft een eigen tekening van het sprookje Hans en Grietje", laat de Efteling weten.

"De tekeningen van de gehele set vertellen samen het complete verhaal." Het is de tweede set in de Er was eens-servieslijn: in september 2022 verschenen vergelijkbare items met illustraties van De Indische Waterlelies. Toen liet de Efteling al weten dat er meer producten zouden volgen als het concept een succes zou blijken.

Dit keer werd voortgeborduurd op het eerder gekozen materiaal en de tekenstijl, geïnspireerd op de originele schetsen van Anton Pieck. Het gaat om creaties van grafisch ontwerper Jasper Douenburg. Voor de mok moet 10 euro afgerekend worden, de kom gaat voor 12 euro over de toonbank. Het dinerbord kost 15 euro, het lunchbord 12,50 euro.

Diepblauw
Assortimentsmanager Merel Pit benadrukt dat het servies "een duidelijke Efteling-signatuur" heeft. "We hebben gekozen voor een mooie diepblauwe kleur, die goed te combineren is met de set van De Indische Waterlelies." Het servies is vaatwasserbestendig, maar kan niet gebruikt worden in de magnetron.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be