Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling vraagt ouders naar studiedagen van hun kinderen

19-06-2024, 12.17 uurBeeld: @stefan_930

De Efteling wil weten wanneer scholen hun studiedagen gepland hebben staan. Tijdens een studiedag volgen leraren bijscholing en maken ze plannen voor het onderwijs. Kinderen zijn dan vrij. Uit ervaring blijkt dat het op zulke dagen extra druk kan zijn in de Efteling.

Veel ouders nemen hun kroost mee naar het attractiepark, in de hoop dat het juist rustig zal zijn. In de praktijk wordt de Efteling regelmatig verrast door de grote drukte, omdat vooraf niet duidelijk is welke dagen zijn aangemerkt als studiedagen. Daar hoopt men nu verandering in te brengen.

Als de data vooraf bekend zijn, kan bijvoorbeeld de personeelsplanning erop aangepast worden. Op de officiële Efteling-website verscheen een speciaal formulier voor ouders. "Wil je ons een handje helpen?", valt daar te lezen. "Laat ons weten op welke dagen de school van jouw kind(eren) een studiedag in het schooljaar 2024-2025 heeft."

Postcode
De pagina is te vinden op efteling.com/nl/park/scholen/studiedagen. Deelnemers kunnen maximaal tien dagen opgeven. Ook wordt gevraagd om een naam, e-mailadres en postcode. Wie meewerkt, maakt als bedankje kans op vier Efteling-entreebewijzen.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be