Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Koninklijke Burgers' Zoo

Burgers' Zoo brengt nieuwe pins uit: zeven verschillende sets

19-06-2024, 12.42 uur

Dierentuin Burgers' Zoo verkoopt nieuwe pins. In de souvenirwinkel van het Arnhemse dierenpark zijn nu zeven nieuwe pinsets verkrijgbaar, gebaseerd op de zeven themadelen van Burgers' Zoo. Dat zijn Burgers' Bush, Burgers' Desert, Burgers' Ocean, Burgers' Mangrove, Burgers' Safari, Burgers' Rimba en Burgers' Park.

Elke set bevat drie pins: twee diersoorten en het logo van Koninklijke Burgers' Zoo. Wie alle varianten bestelt, voegt dus in één klap 21 pins toe aan de verzameling. De winkel is te vinden bij de hoofdingang van het park. Per set moet 10 euro afgerekend worden.

De volgende diersoorten kregen een eigen pin: de kleinklauwotter, het aardvarken, de prairiehond, het boomstekelvarken, de anemoonvis, de pijlstaartrog, de zeekoe, de wenkkrab, de leeuw, de giraf, de tijger, de siamang, de olifant en het stokstaartje.

Meer Koninklijke Burgers' Zoo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be