Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Albert Heijn-klanten bestellen kaarten voor Efteling-show, maar voorstelling speelt niet

18-06-2024, 17.58 uurBeeld: @RingelbergNick

Albert Heijn heeft klanten tickets laten bestellen voor Efteling-theatershow Caro op vrijdag 28 juni, maar op die dag is de voorstelling helemaal niet te zien. De productie speelt volgende week alleen op donderdag 27, zaterdag 29 en zondag 30 juni. De supermarktketen heeft een foutje gemaakt, bevestigt een woordvoerder aan Looopings.

Daardoor zijn er nu mensen die kaarten hebben voor een show in het Efteling Theater die niet zal plaatsvinden. De Efteling geeft aan dat het probleem intern bekend is. Men heeft met Albert Heijn afgesproken dat alle betrokkenen zullen worden benaderd om de datum te wijzigen.

De overige gecommuniceerde data kloppen wel. Caro, een show met muziek, dans en acrobatiek, wordt meermaals per week vertoond in het Efteling Theater. Albert Heijn-klanten konden sparen voor tickets met korting.

Spaarkaart
Entreebewijzen kosten normaal gesproken 26,50 euro per persoon. Op vertoon van een volle spaarkaart hoefde nog maar 13 euro afgerekend te worden. De voorstelling is ook los te bezoeken van het attractiepark. Caro loopt zeker tot eind december 2024.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be