Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Familiepark Drievliet

Dit is de nieuwe algemeen directeur van Drievliet

17-06-2024, 22.32 uurBeeld: Radio Lelystad

Familiepark Drievliet in Den Haag heeft een nieuwe algemeen directeur. Vanaf vandaag wordt het Zuid-Hollandse attractiepark geleid door Coen Hoozemans (39). Hij is afkomstig van luchtvaartmuseum Aviodrome in Lelystad, waar hij bijna drie jaar werkzaam was als directeur.

Hoozemans heeft meer ervaring in de vrijetijdssector. Eerder werkte hij als manager bij Pathé en spektakelmusical Soldaat van Oranje. Ook was hij in 2011 en 2012 verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij de Efteling-parkshow Raveleijn.

Drievliet is enkele maanden geleden overgenomen door pretparkgroep Looping, het bedrijf achter onder andere Avonturenpark Hellendoorn. Eerder werd het park gerund door de broers Jos, Piet en Wim Faaij. Wim en Jos Faaij stapten uit de branche. Piet Faaij vervult nog steeds een rol in Drievliet als adviseur.

Rijke historie
Hoozemans studeerde theaterwetenschappen en event management in Utrecht. Het is aan hem om Drievliet de komende tijd te ontwikkelen. Daarvoor doet hij een beroep op zowel het huidige team als specialisten van buiten de deur. "Het is voor mij een eer om bij zo'n bijzonder park, met een rijke historie, aan de slag te gaan", laat de nieuwe directeur aan Looopings weten.

"Iedereen in de regio is er weleens geweest als kind. Ook ik kwam hier vroeger elke zomervakantie. Daarom kijk ik er enorm naar uit om het park, haar medewerkers en bezoekers beter te leren kennen en samen met het team te werken aan de toekomst."

Meer Familiepark Drievliet
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be