Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Foto's: Phantasialand opent Mexicaanse zitgelegenheid

17-06-2024, 17.36 uur

Phantasialand heeft een nieuwe zitgelegenheid in gebruik genomen. In de overdekte promenade tussen de themagebieden Berlin en Mexico werd een bestaand bouwwerk omgevormd tot een overdekt terras in Mexicaanse sferen.

Daarvoor is in de gaanderij een dubbele trap gerealiseerd. Bezoekers kunnen er voortaan hapjes en drankjes nuttigen van nabijgelegen afhaalocaties als Focaccio Mexico en La Dulce. Even verderop staat ook een foodtruck waar curryworst verkrijgbaar is.

Openingen in de galerij werden dichtgemaakt: waar passanten voorheen naar buiten keken, zijn nu Mexicaanse geveltjes zichtbaar. Onder een klok hangt een scherm met de actuele wachttijden. Er staan tonnen met drankjes en er werden Mexicaanse posters opgeplakt. Eén van de gebouwen draagt de naam Quisco.

Upgrades
De laatste grote nieuwe attractie in Phantasialand opende in 2020, bijna vier jaar geleden. Sindsdien houdt het Duitse pretpark zich vooral bezig met thematische upgrades, doe-attracties en het vernieuwen van faciliteiten. Dit seizoen presenteerde men bijvoorbeeld een klimtoren in parkdeel Wuze Town en een Afrikaanse klimspeeltuin.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be