Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
PortAventura World

PortAventura probeert wachtrijen op te leuken met mobiele game

17-06-2024, 12.39 uur

Het Spaanse pretparkresort PortAventura World doet een poging om wachten minder vervelend te maken. Bezoekers kunnen een app downloaden om een spelletje te spelen in de wachtrijen van drie populaire attracties: de achtbanen Dragon Khan, Shambhala en Furius Baco. De mobiele game is alleen op die plekken beschikbaar.

PortAventura spreekt over een "spannende nieuwe ervaring". "Je hebt nog nooit iets gespeeld zoals dit!" Het gratis spel wordt Duelins genoemd. Gebruikers doen wedstrijdjes van vijf minuten met maximaal tien deelnemers. Ze sluiten zich aan bij een team met Pokémon-achtige figuurtjes: Atmos of Drax.

"Geen wedstrijd is hetzelfde. Het doel is om de perfecte strategie te vinden voor je team in dit unieke interactieve avontuur." Thuis oefenen is niet mogelijk: Duelins werkt alleen in PortAventura Park. In de wachtrijen zijn schermen opgehangen om de game te kunnen volgen en de scores te bekijken.

Voorrangspasjes
De wachttijden bij Dragon Khan, Shambhala en Furius Baco lopen in het hoogseizoen regelmatig op tot anderhalf tot twee uur. PortAventura krijgt vaak kritiek vanwege de enorme rijen, in combinatie met trage medewerkers en de verkoop van ontzettend veel voorrangspasjes.Meer PortAventura World
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be