Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Trailer uitgebracht van Slagharen-bioscoopfilm Pretpark Op Stelten

15-06-2024, 22.56 uur

Attractie- en Vakantiepark Slagharen is het decor van een zomerse biscoopfilm: Pretpark Op Stelten. Vlogfamilie De Bellinga's speelt de hoofdrol in een speelfilm die zich grotendeels afspeelt in het Overijsselse pretpark. Inmiddels staat de trailer online.

In bijna twee minuten komen verschillende locaties in het resort voorbij, zoals de ingang, het station van de Mine Train, het American Circus Theater, zwemparadijs Aqua Mexicana en reuzenrad Big Wheel. Verder zien we dronebeelden van onder andere lanceerachtbaan Gold Rush. De coaster prijkt ook op de filmposter.

Verschillende bekende Nederlanders verleenden hun medewerking aan de film, waaronder Johnny Kraaijkamp jr., Patrick Stoof, Jandino Asporaat en Steven Kazàn. Stoof neemt de rol van Slagharen-directeur op zich. Hetty Heyting keert terug als buurvrouw Bets. Die rol speelde ze ook al in twee eerdere Bellinga's-films.

Circusgezelschap
Daarnaast schakelde men het Groningse circusgezelschap Circusdrome in. Armando de Boer is verantwoordelijk voor de regie. Naast Slagharen werkten Jabadoo Pictures, Dutch FilmWorks en Cinemeta mee aan het project. De Bellinga's: Pretpark Op Stelten draait vanaf woensdag 10 juli in de bioscoop.

De opnames vonden eerder dit voorjaar plaats. Het verhaal gaat over de kinderen van De Bellinga's, die eigenhandig proberen om de zomershow van Slagharen te redden. Ondertussen doet hun vader een poging om de prijs voor coolste papa van het jaar in de wacht te slepen. Tegelijkertijd duiken twee boeven op.Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be