Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Video: Efteling vernieuwt VR-film in Virtuele Droomvlucht

15-06-2024, 16.14 uurBeeld: @EftopWielen

De Efteling heeft de virtuele versie van Droomvlucht vernieuwd. Bezoekers met een beperking mogen geen ritje maken in de sprookjesachtige darkride vanwege de veiligheidseisen. Voor hen opende in 2018 een speciale VR-beleving met een film, geur en wind.

Droomvlucht onderging vorig jaar een grote verbouwing, waarbij verschillende elementen werden vernieuwd. Zo kwamen er voor het eerst elfjes met een donkere huidskleur. Omdat de VR-film nog niet aangepast was, zagen mindervaliden tot nu toe de oude versie van de attractie.

Vanaf nu kunnen zij ook meegenieten met Droomvlucht anno nu, inclusief de gewijzigde scènes. De bezoekers die er gebruik van maken, zijn door middel van een koptelefoon en microfoon verbonden aan hun gezelschap in de daadwerkelijke attractie.

Gulden Gaarde
"Alsof je écht samen deze betoverende wereld ontdekt", zegt de Efteling erover. De Virtuele Droomvlucht bevindt zich bij de uitgang van Droomvlucht, in de hoek van souvenirwinkel De Gulden Gaarde.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be