Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Video: Bobbejaanland verblijdt fans met oude versies van legendarische achtbaan Revolution

17-06-2024, 15.57 uurBeeld: @GypsRoccus, @84eric

Bobbejaanland heeft afgelopen weekend een eerbetoon gebracht aan de geliefde rollercoaster Revolution. Om het 35-jarig bestaan van de legendarische attractie te vieren, werden bezoekers getrakteerd op verschillende versies uit het verleden. Oude soundtracks keerden eenmalig terug.

Naast het nummer Bones on the Beach van componist Michael Hoenig, dat de afgelopen jaren te horen was, konden passagiers luisteren naar drie andere varianten: de originele, naamloze soundtrack uit 1989, Capriccio Italien van Pjotr Iljitsj Tsjaikovski en de track Animals and Cannibals.

De ingang en de machinekamer in de wachtrij waren voor de gelegenheid versierd met ballonnen en slingers. In de laatstgenoemde ruimte was bovendien een mysterieus groen figuur zichtbaar, dat voorheen in de attractie stond. Op een scherm kwamen bijzondere beelden voorbij van de bouw van de coaster.

Langste achtbaantrein
Verder bracht men meerdere jubileumsouvenirs uit. Eerder dit seizoen verscheen al een Revolution-pin. De overdekte achtbaan, gebouwd door fabrikant Vekoma, heeft de langste achtbaantrein ter wereld. Afgelopen winter werd de cult-attractie voor 1 miljoen euro opgeknapt.Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be