Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Première in Duinrell: bioscoopfilm van youtuber Dylan Haegens

01-07-2024, 19.36 uur

Duinrell was afgelopen weekend het toneel van een speciale voorpremière. Het Wassenaarse attractiepark vertoonde de nieuwe speelfilm van youtuber Dylan Haegens aan een groep genodigden: Superkrachten Voor Je Hoofd.

De film werd vertoond in de Van Pallandtzaal, op de benedenverdieping van horecacomplex Duinrell Plaza. Haegens verzorgde samen met partner en scenarioschrijfster Marit Brugman het welkomstwoord. Ter gelegenheid van het evenement was vliegtuigmolen Wild Wings aangekleed in stijl van de film.

Superkrachten Voor Je Hoofd is gebaseerd op het gelijknamige boek van Wouter de Jong, dat kinderen leert hoe ze beter kunnen omgaan met hun emoties en moeilijke gebeurtenissen. De film draait vanaf woensdag 10 juli in de bioscoop.

Elise Schaap
De boodschap van het non-fictieve doeboek is vertaald naar een fictief verhaal over een onzekere jongen die de superheld Healix (Jeroen Spitzenberger) wil ontmoeten. Elise Schaap, de partner van De Jong, speelt de hoofdrol. Haegens verzorgt zelf de rol van superschurk Snotman.

Duinrell werkt steeds vaker samen met youtubers. In april vond nog een evenement plaats met bekendheden Rutger Vink en Thomas van Grinsven. Onlangs was ook youtuber Kriekel te gast in het park om verstoppertje te spelen met ruim 150 kijkers.Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be