Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Nieuw verkooppunt Toverland: broodjes worst in themagebied Avalon

18-06-2024, 14.19 uur

Toverland heeft een nieuwe horecalocatie geopend. Sinds afgelopen weekend kunnen bezoekers in het middeleeuwse themagebied Avalon een Unox-hotdog bestellen. Op het plein bij parachutetoren Dragonwatch, rondrit Garden Tour en carrousel Jumping Juna is een foodtruck neergezet.

Het verkooppunt heet Pete's Treats, vernoemd naar de draak Spicy Pete die even verderop zit. Op het menu staat naast een normaal Broodje Unox van 5,75 euro ook een Zomer Special van 6,95 euro, inclusief geraspte kaas, gebakken uitjes en mayonaise. Verder bestaat het assortiment uit frisdrank, bier en slush.

De foodtruck is niet volledig nieuw: in coronatijd werd de wagen ingezet als ToverTruck bij de entree van het attractiepark, voor wandelaars uit de omgeving. Inmiddels heeft de kraam een gedaantewisseling ondergaan om bij het thema van Avalon te passen.

Zoetigheden
Pete's Treats is de vierde horecagelegenheid in het gebied, na bedieningsrestaurant The Flaming Feather, uitgiftepunt Smouldering Roast en een kraam met zoetigheden als gebak, crêpes en popcorn. Smouldering Roast serveert tegenwoordig onder meer sandwiches, wraps, warme broodjes, snacks, friet, suikerspinnen, poffertjes, softijs en milkshakes.Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be