Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Europa-Park breidt Camp Resort uit met westernstad: ruim honderd kamers

20-06-2024, 01.09 uur

Europa-Park heeft grootse plannen met het bestaande Camp Resort. Nu kunnen bezoekers al overnachten in tipi's, huifkarren en blokhutten, in de sfeer van het Wilde Westen. De komende tijd worden verschillende nieuwe accommodaties en faciliteiten gerealiseerd.

"Hier wordt de nieuwe westernstad gebouwd", valt te lezen op een groot aankondigingsbord. De uitbreiding bestaat uit horecalocaties met een oppervlakte van 900 vierkante meter, vierhonderd overdekte zitplaatsen, een nieuwe receptie, verschillende nieuwe speelgebieden én een accommodatie met meer dan honderd kamers.

Een ontwerp toont bouwwerken in de stijl van een saloon, een kapper, een bakkerij en een groot treinstation. Het bouwproject wordt al vermeld op de website van Europa-Park. "Het Camp Resort wordt nog mooier", staat daar. "In 2024 vinden er uitbreidings- en renovatiewerkzaamheden plaats."

Zwemmeertje
Op dit moment telt het vakantiepark, gelegen tegenover de parkeerplaats van het Zuid-Duitse attractiepark, in totaal 458 bedden. Er zijn ook kampvuurplaatsen, een zwemmeertje en een saloon te vinden.

"Op het Camp Resort en de Europa-Park-camping worden in verschillende bouwfasen nieuwe horecagelegenheden, overnachtingsmogelijkheden en een nieuw sanitairgebouw gebouwd", vult een woordvoerder aan. Hij geeft aan dat details gecommuniceerd worden zodra de officiële bouwaanvraag gepubliceerd is.Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be