Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Duizenden Efteling-fans in digitale wachtrij voor nieuw abonnement

11-06-2024, 10.02 uurBeeld: @cindy_ve

Er blijkt veel animo te zijn voor de nieuwe abonnementen van de Efteling. Vanaf vandaag werkt het attractiepark met drie verschillende abonnementsvormen: Classic, Plus en Premium. De bestelpagina op de Efteling-website is zo populair dat er een digitale wachtrij ingesteld werd. Daar staan vanochtend duizenden mensen in een virtuele rij.

Bijna drieduizend geïnteresseerden wachten op dit moment tot ze een Efteling-abonnement kunnen aanschaffen, aanpassen of verlengen. De wachttijd bedraagt sinds 09.00 uur meer dan een uur. Het is ook mogelijk om een abonnement te kopen in de Efteling zelf, bij de Gastenservice in entreegebouw Huis van de Vijf Zintuigen.

Wie al een abonnement heeft, gaat in principe automatisch over naar de variant Plus. De bestelpagina is bedoeld voor personen zonder abonnement, personen waarvan het jaarabonnement al is verlopen of bijna verloopt óf personen die per maand betalen en willen overstappen naar Classic of Premium. Abonnees die tevreden zijn met Plus, hoeven dus sowieso niets te doen.

Tarief omhoog
Het tarief gaat wel omhoog: in plaats van 250 euro per jaar of 23 euro per maand kost de Plus-optie voortaan 275 euro per jaar of 25 euro per maand. Voor Classic, geldig op slechts 290 dagen per jaar, moet 225 euro per jaar of 20 euro per maand afgerekend worden. Premium kan elke dag gebruikt worden.

Daar zijn ook extra voordelen aan verbonden, zoals hogere kortingen en toegang tot een speciaal evenement. De vip-pas gaat voor 390 euro per jaar of 35 euro per maand over de toonbank. Het uiterlijk van de pasjes verandert niet. Parkeren is bij geen van de varianten inbegrepen: er moet nog steeds een apart parkeerabonnement besteld worden. Daarvan is de prijs niet gewijzigd.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be