Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland Resort Belgium

Top-dj Dimitri Vegas verrast bezoekers Plopsaland bij 150.000e rit Ride To Happiness

07-06-2024, 16.46 uur

Plopsaland De Panne heeft vanmiddag een wereldberoemde dj over de vloer gehad. Dimitri Vegas was in het Vlaamse attractiepark om de 150.000e rit in de achtbaan The Ride To Happiness by Tomorrowland te vieren. Dat gebeurde samen met veertien bezoekers.

Vegas - in het dagelijks leven Dimitri Thivaios - hoort bij dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike, bekend van hits als Momentum, Mammoth, Project T, Tremor, Complicated, Instagram en Mexico. Hij noemt The Ride To Happiness "één van de meest spectaculaire attracties die ik ken".

"Bovendien blijf ik iedere keer onder de indruk van de aankleding van deze attractie. Er is aan ieder klein detail gedacht. Je beleeft een échte Tomorrowland-ervaring." Volgens Plopsa hebben tot nu toe al ruim twee miljoen mensen de spinning coaster geprobeerd. De achtbaan, geopend in 2021, staat in het teken van het beroemde Belgische muziekfestival.



Meer Plopsaland Resort Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be