Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Gratis plattegronden zijn terug bij ingang Disneyland Paris

07-06-2024, 13.00 uurBeeld: @Cave0fWonders

Disneyland Paris heeft een opvallende beslissing teruggedraaid. Enkele jaren geleden stopte men met het uitdelen van parkplattegronden bij de ingang van de Disney-parken. Bezoekers die op zoek waren naar informatie en routes, werden doorverwezen naar de officiële Disneyland-app.

Later keerden de plattegronden terug, maar alleen op aanvraag. Wie per se een papieren kaart wilde bemachtigen, moest zich melden bij de gastenservice. Vandaag kwam daar verandering in. Bij binnenkomst in het Disneyland Park kan iedereen weer een plattegrond pakken.

Onder treinstation Main Street Station zijn daarvoor speciale bakken opgehangen. Disneyland zorgde voor stapels folders in het Frans en in het Engels. Ook liggen er flyers met informatie over rookzones.

Parasol
Er wordt nog wel reclame gemaakt voor de applicatie. "Download de gratis app voor Disneyland Paris", valt te lezen boven de bakken. "Bekijk wachttijden live!" Ook in het Walt Disney Studios Park verschijnen deze week folderbakken, onder een parasol op entreeplein Place des Frères Lumière.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be